Tervetuloa!

Tämän kuvan voit halutessasi lisätä linkiksi
blogiimme esimerkiksi omasta blogistasi!
Tämä blogi esittelee nörttityttöjä ja -naisia sekä heidän kiinnostuksen kohteitaan. Samalla blogin tavoitteena on tutkia ja pohtia, mitä kaikkea nörttityttöys voikaan olla. Blogaajina toimii vuorotellen kirjava joukko erilaisia giikkejä.

Blogi päivittyy säännöllisesti joka maanantai ja perjantai.
Maanantaisin esitellään nörttityttöjen harrastuksia ja ammatteja sekä julkaistaan tietopohjaisia asiatekstejä. Perjantaisin taas arvostellaan ja esitellään pelejä, laitteita, kirjoja, leffoja ja muita kulttuurin tuotoksia sekä puffataan ja raportoidaan mielenkiintoisista tapahtumista.

Nörttitytöt löydät myös somesta, niin Twitteristä, Google+sta kuin Facebookistakin. Halutessasi voit vapaasti lisätä tämän sivun pinssikuvan omaan blogiisi tai muuhun sivustoosi linkiksi sivullemme.

Tervetuloa lukemaan, kommentoimaan ja verkostoitumaan eri alojen nörttityttöjen kanssa. Jos sinulla on kysyttävää tai kerrottavaa, mailaile osoitteeseen geekgirlfinlandia@gmail.com . Viestiisi vastaavat Nörttityttöjen yhteisömanagerit Anitta ja Nina.


Haluaisitko sinä blogata Nörttityttöihin?

Nörttityttöblogin kirjoittajaksi pääset liittymällä Nörttityttöblogin suunnitteluryhmään Facebookissa.  Facebook-ryhmästämme löytyy oma lista kullekin julkaisupäivällemme - maanantaille, keskiviikolle ja perjantaille. Listasta voi varata oman kirjoitusvuoron editoimalla dokumenttia ja lisäämällä itsensä listan jatkoksi. Kirjoitusvuoron lähestyessä Nörttityttöjen yhteisömanageritiimi ottaa kirjoittajaan yhteyttä. 

Pyydämme yhteisömme uusia jäseniä esittäytymään Facebook-ryhmän seinällä. Kerro, mikä sinua kiinnostaa, ja mikä sinusta tekee nörttitytön.

Mikäli et ole Facebookissa, voit liittyä kirjoittajiemme joukkoon myös ilmoittautumalla community managereillemme sähköpostitse osoitteeseen geekgirlfinlandia(a)gmail.com . Toivomme kuitenkin uusien ilmoittautumisien kulkevan jatkossa pääsääntöisesti FB:n kautta.

Nörttityttöblogiin voi osallistua joko kertaluontoisena vierailijana tai säännöllisemmin ehtimisen ja mielenkiinnon mukaan. Otamme mielellämme vastaan myös kuvapainotteisia, sarjakuvamuotoisia tai videoblogauksia! Blogata voit myös englanniksi tai ruotsiksi (tai vaikka jollain muullakin kielellä, miksipä ei). Pyrimme luomaan blogista myös visuaalisesti korkeatasoisen, joten myös graafikot, kuvittajat ja valokuvaajat ovat enemmän kuin tervetulleita joukkoomme.

Blogi on suunnattu ensisijaisesti itsensä nörttitytöiksi ja -naisiksi identifioiville, mutta miespuoliset sekä jotain muuta sukupuolta tai -puolettomuutta edustavat kirjoittajat voidaan hyväksyä. Tärkeintä on, että sinulla on nörttityttöjä kiinnostavaa sanottavaa.


Tervetuloa mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kotisivu on muuttanut osoitteeseen geekgirls.fi. Kaikki vanhat (ja uudet) artikkelit kommentteineen löydät uudesta sivusta.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.