Nörttityttöjen yhteisömanagerit

Anitta Kiviranta
Nörttityttöblogin vapaaehtoisina ja palkattomina "päätoimittajina" ja yhteisömanagereina eli community managereina toimivat harrastuspohjalta blogaajat N.M.Niskanen ja Anitta Kiviranta. He vastaavat Nörttityttöjen sähköpostiin, keskustelevat vierailevien kirjoittajien kanssa aiheista, tarvittaessa editoivat ja kommentoivat kirjoittajien tekstejä kirjoitusprosessin aikana sekä päivittävät sivustoa yhdessä kirjoittajien kanssa. CM:t voivat myös auttaa kirjoittajia etsimään tekstiensä yhteyteen tekijänoikeusvapaata tai promotionaalista kuvitusmateriaalia. CM:t vastaavat myös blogitekstien jakamisesta sosiaalisissa mediapalveluissa.

Päätoimittajamme tavoittaa sähköpostiosoitteesta geekgirlfinlandia(at)gmail.com .

N.M.Niskanen
Etsimme tiimimme kolmatta vapaaehtoista yhteisömanageria. Tehtävä edellyttää hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa sekä mahdollisuutta olla kirjoittajien kanssa yhteydessä viikoitain. Työstä ei saa palkaa vaan se on harrastus. Kiinnostuneet esittäytykööt sähköpostiosoitteeseen geekgirlfinlandia(at)gmail.com .

Varsinaisten yhteisömanagerien apuna Suomen nörttitytöt-sivuston ylläpitoon ja kommenttien moderointiin osallistuu joukko muita Nörttityttöjen kirjoittajia. Kirjoittajat osallistuvat aktiivisesti blogin kehittämiseen ja blogitekstien ideoimiseen myös Facebook-ryhmässämme.

Sivuston tämän hetkisestä ulkoasusta vastaa Anitta Kiviranta.
Nörttityttöjen faviconin on suunnitellut Niina Pesonen.
Virallisen arvosteluasteikkomme ideoi Mia Meri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kotisivu on muuttanut osoitteeseen geekgirls.fi. Kaikki vanhat (ja uudet) artikkelit kommentteineen löydät uudesta sivusta.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.