perjantai 27. heinäkuuta 2012

Nörttityttö-TV esittää: Finncon 2012 muistoissamme


Anitta Kiviranta

Tässä se nyt on! Ihka ensimmäinen Nörttityttö-TV-pätkä eli videopodcast Finnconista. Teknisessä laadussa on vähän parantamisen varaa - video jökkii paikoitellen toistaiseksi editoijaparalle tuntemattomasta syystä, mutta pyrin paikkaamaan ongelman myöhempiin Finncon-pätkiin. Lisää kuvaa Finnconista on siis luvassa lähitulevaisuudessa.

Tässä pätkässä Nina Niskanen, Minna Heimola ja minä jutustelemme Finnconin päätteeksi vähän siitä, mitä conissa tulikaan nähtyä ja koettua. Minna hehkuttaa erityisesti kirjailija Lois McMaster Bujoldia, joka oli conissa kunniavieraana. Ninalta taas tenttasin miltä "conineitsyydestä" luopuminen Nörttityttöjen seurassa on tuntunut.

Nörttityttö-TV kiittää Finncon 2012:n coniteaa, Indie Rentalsia, Radio Robin Hoodia, kuvaajaamme Jari Iso-Markkua, Minnaa, Ninaa ja tietysti kaikkia ihania conikävijöitä ja -esiintyjiä.

3 kommenttia:

  1. Video toimii erinomaisesti ja on mukavaa katsottavaa. Lisää tällaisia! Itselläni jäi tämän vuoden Finncon väliin, joten on kiinnostavaa seurata muiden raportteja niistä.

    VastaaPoista
  2. Tosi hyvä video! Hyvää työtä! <3

    VastaaPoista
  3. Muita Finncon 2012 -tapahtumaa koskevia raportteja on koottu tänne: http://2012.finncon.org/fi/finncon/con-raportit/ (Toivottavasti mekin pääsemme pian listalle.)

    VastaaPoista

Kotisivu on muuttanut osoitteeseen geekgirls.fi. Kaikki vanhat (ja uudet) artikkelit kommentteineen löydät uudesta sivusta.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.